Maltežan Seznam forumov



Imajo Slim in lep božič

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Maltežan Seznam forumov -> Razvedrilo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
summers



Pridružen/-a: 24.12. 2015, 06:40
Prispevkov: 6

PrispevekObjavljeno: 24 Dec 2015 06:46    Naslov sporočila: Imajo Slim in lep božič Odgovori s citatom

Telesna pripravljenost je današnja vroča tema. V času hitrih popravkov, vsi tako zaseden, da ima samo eno uro ali več, da preživijo v telovaditi vsak dan. Vse kar potrebujete je FOCUS T25 pospraviti vaš problem. To vam obljublja, da bi dobili eno uro na rezultate v samo 25 minut na dan. Vsakdo, ne glede na starost, na nobeni ravni fitnes lahko počnete vse te treninge.

Ko ste že kupili niz Shaun T FOCUS T25 DVD treningu serije, in se pripravite na sebe potiskanje, da bi dobili najboljši formi svojega življenja v najkrajšem možnem času, lahko to storite T25 v vaši dnevni sobi samo 25 minut na dan, da bi dosegli vaš cilj. Prav tako si lahko z njo tudi od doma, če ste razporek FOCUS T25 na vaš iPhone, iPad, tabličnim računalnikom ali drugimi ročnimi napravami. Na ta način boste lahko zaposlujejo svoj prosti čas, pravzaprav le 25 minut na dan, delajo, doma / urad vključena, vendar ni omejen.

Vendar pa če si preprosto kopirati DVD-ja, ki ga sami, se bo okno s stanjem reči nekaj podobnega "zaščito strukturnih kopiranjem najdemo". Zaščita izvod je zgrajen v načinu disk je kodirana, kot tudi kod šifriranja pritisnili na disk sami. Ker je to je tako, zakaj se ne zanašajo na precej specializirane pretvornik.

http://www.videoconverterfactory.com/tips/rip-focus-t25-dvd.html?christmas
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Maltežan Seznam forumov -> Razvedrilo Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.