Maltežan Seznam forumov



Harnia diska

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Maltežan Seznam forumov -> Zdravje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Sarchiii



Pridružen/-a: 11.01. 2016, 19:47
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: 11 Jan 2016 20:02    Naslov sporočila: Harnia diska Odgovori s citatom

Pozdravljeni.
Imam 5 let starega maltežana po imenu Olly. V soboto smo ugotovili, da se obnaša zelo čudno..vendar smo mislili, da ima prebavne težave, kot jih je imel že enkrat lani. Vendar pa včeraj zjutraj revček ni več mogel hoditi po zadnjih tačkah..no z težavo. Danes zjutraj sva ga peljala v Topolšico k dr. Matku in uresničili so se strahovi..ima harnio diska...z fantom sva se odločila, da ga vseeno odpeljeva domov, kjer bo miroval in če se mu ne izboljša ali poslabša bo šel na operacijo.
Po pogovoru z drugim veterinarjem nama je predlagal tudi posvet pri dr. Škarici iz Murske Sobote- zanima me če ima kdo kakšne informacije o njem..ali izkušnje. Ker po pregledu spleta nisem najdla niti ene dobre stvari o njem..ampak me vseeno zanima iz prve roke..
Po pregledu drugih forumov, pa vem da če ga bo operiral in oskrbel dr. Matko, da bo moj Olly spet kot je bil prej. Če ima še kdo kakšne podobne izkušnje z takšnim stanjem, bi prosila če bi mi kaj več o tem povedal...zelo me je strah da kljub temu da bo počival vseeno potreboval operacijo (ki pa ni poceni..ampak če mu bo zato boljše bova naredila vse!)

Prosim za informacije, hvala Sara
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Maltežan Seznam forumov -> Zdravje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.